Sebastian Stan’den Çarpıcı Açıklama: “Trump’ı Oynamak Enstrüman Çalmak Gibi”

Sebastian Stan, The Apprentice filminde Donald Trump'ı canlandırırken deneyimlerini paylaştı. Trump'ı oynamanın bir enstrüman çalmak gibi olduğunu söyledi.

Sebastian Stan, yönetmen Ali Abbasi‘nin yönettiği ve Donald Trump’ın gençlik yıllarını konu alan The Apprentice filminde Trump rolüne nasıl hazırlandığını anlattı. 11 Ekim’de ABD’de vizyona girecek olan film, Trump’ın 1980’lerde Amerika’da, sağcı avukat Roy Cohn etkisi altında güç kazanma sürecini ele alıyor.

“Trump’ı Oynamak Enstrüman Çalmak Gibi”

Stan, katıldığı Today Show programında bu rol için ciddi bir hazırlık sürecinden geçtiğini belirtti. Özellikle, Trump’ın kişiliğini anlamak için sayısız görüntü ve belgesel izlediğini söyleyen Stan, rolüne uyum sağlama sürecini şu sözlerle açıkladı: “Bu, bir enstrüman çalmak gibi. Piyanonun başına oturur ve pratik yaparak daha iyi hale gelirsiniz.”

Stan, Trump’ı canlandırırken yaşadığı zorluklardan da bahsetti ve rolüne tam anlamıyla adapte olabilmek için uykusuz kaldığını espriyle dile getirdi.

The Apprentice ve Trump’ın Yükselişi

The Apprentice, Trump’ın gençliğinde, iş dünyasındaki yükselişi ve imajını nasıl yeniden inşa ettiğini anlatıyor. Film, Trump’ın başkanlık kampanyası ekibi tarafından dava edilme tehdidi almış olsa da, Abbasi filmi Trump’a izletmeyi teklif etti. Abbasi, “Trump’ın bu filmi seveceğini düşünüyorum,” dedi.

Filmde Jeremy Strong (Roy Cohn), Maria Bakalova (Ivana Trump) ve Martin Donovan (Fred Trump Sr.) gibi yıldız isimler de yer alıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: