Trump 2028’de Yarışmayacak: “Bu Seçimleri Kazanmamız Gerekiyor”

Donald Trump, 5 Kasım'daki başkanlık seçimlerini kaybetmesi halinde bir daha başkanlık yarışına girmeyeceğini açıkladı. 2028'de 82 yaşında olacak Trump, farklı planlar yapıyor.

ABD eski Başkanı Donald Trump, katıldığı bir televizyon programında, yaklaşan 5 Kasım başkanlık seçimlerini kaybetmesi durumunda 2028 seçimlerine tekrar aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Gazeteci Sharyl Attkisson‘ın programında soruları yanıtlayan Trump, “Eğer kaybedersem, sanıyorum bir daha aday olmayı düşünmem. Ancak umuyorum başarılı olacağız.” ifadelerini kullandı.

“Başkanlık Seçimlerini Kaybedersem Devam Etmem”

Trump, bu açıklamasıyla bir dönem daha adaylık yarışına girmeyeceğinin sinyalini verdi. 2028 seçimlerinde tekrar aday olup olmayacağı sorulduğunda, Trump net bir şekilde “hayır” dedi ve sözlerine şunları ekledi: “Sanırım bu kadar yeterli olur. Umuyorum ki bu seçimlerde başarılı olacağız.”

82 Yaşında Olacak

Eğer Donald Trump bu seçimleri kaybeder ve aday olmayı düşünürse, bir sonraki başkanlık seçimlerinde 82 yaşında olacak. 78 yaşındaki Trump, ABD’de Kamala Harris ile Beyaz Saray için yarışıyor ve bu seçimlerin geleceği için son derece önemli olduğunu vurguluyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: