Karsu’nun Zor Kararı: Sandık Kokusu’nun Yeni Bölümü Büyük Sürprizlerle Geliyor

Sandık Kokusu’nun yeni bölüm tanıtımında Karsu ve Bora’nın helikopterdeki sahneleri dikkat çekti. Gülnaz’ın hamilelik haberi ise izleyiciyi şoke edecek.

Show TV’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu, Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümüyle heyecan dolu gelişmelere sahne olacak. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin 28. bölümüne dair ikinci ve üçüncü tanıtımlar yayınlandı ve merakları daha da artırdı.

Karsu ve Bora’nın Helikopterdeki Gizemli Anları

Yayınlanan ikinci tanıtımda, Karsu (Özge Özpirinçci) ve Bora (Engin Öztürk) bir helikopterde görülüyor. Bu sahne, izleyicilerde büyük merak uyandırırken, Ayça (Nesrin Cavadzade)’nın “Ben senin patronuna yürüyeceğim, haberin olsun” demesi kafaları karıştırdı. Ayrıca, Gülnaz (Gözde Seda Altuner)’ın hamile olması herkes için büyük bir şok oldu.

Karsu’nun Zor Kararı

Bora, Karsu’yu aile içi problemler ve Reha (Necip Memili) ile yaşadığı sorunlar yüzünden işten çıkarıyor. Karsu’nun bundan sonra ne yapacağı ise dizinin en büyük soru işaretlerinden biri.

Gülnaz’ın Kavgaları ve Filiz’in Tepkileri

Üçüncü tanıtımda ise, Gülnaz’ın bir kadınla kavga ettiği sahne büyük yankı uyandırırken, Filiz (Demet Akbağ)’in kavgaya ortasında kalması izleyicileri güldürdü. Ayrıca, Ayça’nın Bora ile evleneceğim demesi, izleyicilerde yeni soru işaretleri bıraktı.

Başarılı Oyuncu Kadrosu

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Gözde Seda Altuner, Seda Türkmen, Sercan Badur, Nesrin Cavadzade ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler bulunuyor.

Sandık Kokusu, merakla beklenen yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: