Gladyatör 3 Geliyor: Ridley Scott, Seriyi Büyütmeye Hazırlanıyor

Gladyatör 2 vizyona girmeden, Ridley Scott üçüncü bir film için çalışmalara başladığını açıkladı. Gladyatör 2'nin başrollerinde Paul Mescal ve Denzel Washington yer alıyor.

Oscar’da En İyi Film dahil beş ödül kazanan 2000 yapımı Gladyatör filmi, usta yönetmen Ridley Scott imzasıyla 24 yıl sonra yeniden beyazperdeye taşınıyor. Henüz vizyona girmeyen Gladyatör 2 filmi için heyecan sürerken, Scott üçüncü bir film üzerinde çalıştığını açıkladı.

Gladyatör 2’nin Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyor

Gladyatör 2, büyük bir yıldız kadrosuyla geliyor. Başrolde Paul Mescal, ilk filmdeki Lucilla‘nın oğlu Lucius‘un yetişkin versiyonunu canlandırıyor. Ayrıca Denzel Washington, Barry Keoghan, Joseph Quinn ve Pedro Pascal gibi isimler de kadroda yer alıyor. Ancak, ilk filmde Maximus karakteriyle hafızalara kazınan Russell Crowe bu projede yer almayacak.

Ridley Scott Gladyatör 3 İçin Çalışmalara Başladı

Fransız Premiere dergisine konuşan Ridley Scott, üçüncü bir Gladyatör filmi üzerine çalıştığını doğruladı. Ünlü yönetmen, “Gladyatör 3 fikri üzerine çalışmaya başladım bile. Cidden! Fitili ateşledim” sözleriyle devam filminin hazırlıklarına başladığını ifade etti. Scott, Gladyatör II’nin sonunu The Godfather filmine benzeterek, yeni filmin bir adamın istemediği bir yaşamdan çıkış mücadelesini konu alacağını belirtti.

Gladyatör 2’nin Hikayesi

Gladyatör 2, yıllar sonra Lucius‘un gladyatör olarak Roma’ya dönmesiyle başlıyor. Roma İmparatorluğu’nun dışında geçen çocukluğunun ardından Lucius, Roma’ya dönerek yeni düşmanlar ediniyor ve annesiyle tekrar buluşuyor. Denzel Washington, Macrinus karakterini canlandırırken, Lucius’un yeni düşmanlarıyla olan mücadelesi anlatılıyor.

Ridley Scott’tan Büyük Övgü

Ağustos ayında Empire dergisine konuşan Scott, devam filmi için “Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. En iyi şeylerden biri. Birkaç tane iyi film yaptım” ifadelerini kullanarak projeye olan güvenini dile getirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: