Rıdvan Dilmen’den Şampiyonluk İddiası: “18 Puanı Alan Kupayı Kaldırır”

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirirken Süper Lig’deki şampiyonluk formülünü açıkladı. Dört büyükler arasındaki maçların kaderi belirleyeceğini söyledi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı değerlendirdi. Derbi sonrası yaptığı yorumlarda, bu sezonki şampiyonluk için önemli bir iddiada bulundu ve şampiyonluğa giden formülü açıkladı.

Türk Futbolunda Play-Off Sistemi

Rıdvan Dilmen, Türk futbolunun play-off sistemine doğru ilerlediğini belirtti. Dilmen, “Türk futbolunda böyle bir uçurum hiç görmedim. Koşarak play-off’a gidiyoruz. Böyle devam ederse iş oraya gidiyor. Ben nefret ediyorum play-off’tan ama Avrupa’da vasat liglerde bu var” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk Formülü

Rıdvan Dilmen, Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun şampiyonluk formülünü açıklarken, dört büyük takımın kendi aralarında oynayacağı maçların kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

“18 Puanlık Maçlar”

Dilmen, “Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un arasında oynayacağı maçlarda toplam 18 puan var. Bu maçlarda en fazla puan toplayan takım şampiyon olur. Benim iddiam da bu” şeklinde konuştu. Dört büyükler arasındaki mücadelelerin ligin kaderini belirleyeceğini ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: