Mourinho’dan Galatasaray Derbisi Öncesi: “Her İki Takım da Üst Düzey”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisi öncesinde oyuncuların özel bir hazırlığa gerek duymadığını belirtti. Mourinho, “İki takım da üst düzey oyunculara sahip” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde basına açıklamalarda bulundu. Mourinho, bu önemli derbinin oyuncuları için özel bir hazırlık gerektirmediğini belirtti.

Mourinho’nun açıklamaları şöyle:

“Bu maça özel bir hazırlık yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Oyuncuların birçoğu bu derbiyi daha önce oynadı ve ne anlama geldiğini biliyor. Pragmatik olarak bakarsak, 3 puan almak için oynayacağız ve rakip de aynısını yapacak. Diğer maçlardan farklı olacak ama oyuncuları özel olarak hazırlamaya gerek yok. Ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.”

Mourinho, derbiye yönelik hazırlıkların büyük ölçüde Fenerbahçe’nin kendi oyun kimliğine dayandığını ifade etti:

“Aslında daha çok bizim oyun kimliğimiz üzerine hazırlandık. Galatasaray’a karşı değil, hangi takımla oynarsak oynayalım aynı şekilde analiz yapıyoruz. İkisini de harmanlayarak bir hazırlık yaptık. Ancak en önemlisi, sahada kendi kimliğimizi yansıtmamız.”

Kendisine sorulan, hangi bölgede Galatasaray’dan üstün oldukları yönündeki soruya ise Mourinho şu yanıtı verdi:

“Onlar bizden daha iyi diyemem, bunun tersini de söyleyemem. İki takım da üst düzey oyunculara sahip. Zaten böyle bir şey söylersem saygısızlık olur. İki takımın da güçlü oyuncuları var.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: