Selena Gomez’den Kendisine Acıyanlara Sert Tepki: “Defolun, Bu Benim Hayatım”

Selena Gomez: "Gebelik sürdüremediğimi ve bipolar olduğumu paylaştım. Bu benim hayatım, size mağdur olduğunuzu söyleyen herkesin canı cehenneme"

32 yaşındaki Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Only Murders in the Building dizisinin yıldızı, yakın zamanda katıldığı Women in Film yemeğinde yaptığı yorumlarla büyük övgü topladı.

X (Twitter)‘ta popüler olan bir videoda Gomez, masadakilere hitap ederken şunları söyledi:

“Kırılganlığınızı ve yardıma ihtiyaç duyduğunuzu kabul etmenin gücü olduğuna gerçekten inanıyorum. Bu utanılacak bir şey değil.”

11 yaşındaki kız kardeşi Gracie ile oturan Gomez, kişisel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu:

“Evet, gebelik sürdüremediğimi paylaştım. Evet, bipolar olduğumu paylaştım. Defolun! Bu benim hayatım. Bu benim. Size mağdur olduğunuzu söyleyen herkesin canı cehenneme. Bana göre sizler hayatta kalmayı başarmış kişilersiniz.

Gomez, 9 Eylül 2024 tarihli Vanity Fair röportajında, hamilelikle ilgili sağlık sorunlarını ve kendisinin anne olma yolculuğunda karşılaştığı zorlukları paylaşmıştı. Lupus teşhisi konulan Gomez, 2017’de böbrek nakli olmuş ve sağlık geçmişi nedeniyle kendi çocuklarını doğuramayacağını açıklamıştı.

“Ne yazık ki… Benimle birlikte bebeğin hayatını riske atacak pek çok sağlık sorunum var,” diye açıklayan Gomez, “Bu durumu kabullenmem ve yasını tutmam gerekti.”

Gomez, 2023’ten beri müzik prodüktörü Benny Blanco ile romantik bir ilişki yaşıyor. İkili, ilişkilerini Aralık 2023‘te Instagram’da paylaştıkları sarılma fotoğraflarıyla duyurmuştu. Blanco, Mayıs 2024’te katıldığı Howard Stern şovunda, baba olmayı her zaman istediğini ve Gomez’le evlendikten sonra çocuk sahibi olmayı “sıradaki hedefi” olarak gördüğünü açıklamıştı.

Selena Gomez, kendi biyolojik çocuklarını doğuramasa da anne olmak istediğini ve bu konuda alternatif seçenekleri düşündüğünü söyledi. Taşıyıcı annelik ve evlat edinme hakkında ciddi düşünceleri olduğunu belirten Gomez, bu seçenekleri bir “nimet” olarak tanımladı:

“Taşıyıcı annelik yapmaya ya da çocuğunu evlatlık vermeye gönüllü, harika insanların olması bir nimet. Bu iki seçenek de benim için büyük olasılıklar.”

Son olarak, anne olmak isteyen insanlar için farklı yolların bulunmasına minnettar olduğunu ve kendisinin de bu seçenekleri değerlendireceğini vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: