İstanbul’da Derbi Ateşi Yükseliyor: Fenerbahçe-Galatasaray Mücadelesi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine saatler kala İstanbul’da derbi coşkusu artıyor. Jose Mourinho’nun ilk derbisi büyük bir liderlik mücadelesine sahne olacak

Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine saatler kala, İstanbul’da derbi atmosferi zirveye ulaştı.

Şehirdeki yağmurlu hava bile derbi heyecanını engelleyemiyor. Ülker Stadyumu‘nda kapalı gişe oynanacak bu büyük mücadele, iki ezeli rakibin taraftarlarını bir araya getirdi.

Taraftarlar Derbi Heyecanını Sokaklara Taşıdı

Fenerbahçeli taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren stat çevresinde toplanırken, Galatasaraylı taraftarlar ise deplasman tribününde yer almak için RAMS Park‘ta bir araya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri önünde de sarı kırmızılı taraftarlar coşkulu bir bekleyiş içinde.

Mourinho’nun İlk Derbisi ve Liderlik Mücadelesi

Bu derbi, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho için Türkiye’deki ilk derbi olacak. Mourinho’nun liderliğindeki Fenerbahçe, Galatasaray’ı yenerek liderlik koltuğunu sarı kırmızılı ekipten almak için sahaya çıkacak. Öte yandan Galatasaray galip gelirse, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5’e çıkaracak ve zirvedeki yerini sağlamlaştıracak.

Muhtemel 11’ler: Fenerbahçe ve Galatasaray Dizilimleri

Fenerbahçe: Livekovic, Mert, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Fred, Amrabat, Tadic, Maximin, Djeko
Galatasaray: Muslera, Sanchez, Abdülkerim, Jakops, Torreira, Berkan, Sara, Barış Alper, Sallai, Osimhen

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: