Reyting Savaşında Yeni Bir Rakip: Deha Show TV’de Başlıyor

Pazar akşamı rekabetine katılacak Deha dizisi, Show TV’de izleyici karşısına çıkıyor. Yeni sezonun iddialı projelerinden biri olarak büyük ilgi çekmesi bekleniyor.

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan, Ay Yapım imzalı Deha dizisi, Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. İlk tanıtımından itibaren büyük ilgi gören dizi, aile içi ilişkileri ve güçlü hikayesiyle dikkat çekiyor. Deha dizisinin, Teşkilat ve Kirli Sepeti gibi önemli yapımlarla reyting yarışına gireceği ve sezonun favori projeleri arasında yer alacağı konuşuluyor.

Deha’nın Dördüncü Tanıtımı Dikkat Çekti

Yayınlanan dördüncü tanıtımda, Devran (Aras Bulut İynemli) ve ailesinin bir arada olduğu sofradaki çarpıcı anlar izleyicilerle buluşuyor. Gülce‘nin (Zuhal Gencer) “Bu çocuk bir ömür dirsek çürüttü. Bir de ailesini mi taşıyacak sırtında?” sözleri, aile içindeki gerilimi ortaya çıkarırken, Ferman‘ın (Oğulcan Arman Uslu) sert tepkisi iki kardeş arasındaki ilişkiye dair önemli ipuçları veriyor. Devran’ın, “Elimden gelsin bir ömür taşırım hepinizi sırtımda!” sözleri ise tanıtıma damga vuruyor.

Deha’nın Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Senaryosunu Damla Serim‘in yazdığı, yönetmenliğini Umut Aral‘ın üstlendiği dizinin geniş oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu gibi önemli isimler yer alıyor.

Dizi, biri iyilikte diğeri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmeleriyle başlayan bir intikam hikayesini ekrana taşıyacak. İzleyiciler, karakterlerin farkında olmadıkları yüzleriyle tanışacakları derinlikli bir hikayeye tanıklık edecekler.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: