The Penguin Dizisi BluTV’de Yayında: Colin Farrell’dan Unutulmaz Performans

BluTV, HBO'nun merakla beklenen orijinal yapımı The Penguin’i yayına aldı. Colin Farrell’ın başrolde olduğu dizi, her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşacak

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, HBO’nun merakla beklenen orijinal yapımı The Penguin‘i izleyicilerle buluşturdu. The Batman serisinin en dikkat çekici anti-kahramanlarından biri olan The Penguin, ünlü oyuncu Colin Farrell‘ın unutulmaz performansıyla ekranlara geliyor.

The Penguin’in Yeraltı Suç Dünyasındaki Yükselişi

Sekiz bölümden oluşan dizinin yürütücü yapımcılığını Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, yazar ve showrunner olarak görev yapan Lauren LeFranc, ilk üç bölümü yöneten Craig Zobel ve Bill Carraro üstleniyor. The Batman evreninin ikonik karakterlerinden The Penguin‘in yeraltı suç dünyasındaki yükselişini anlatan dizi, her hafta yeni bölümleriyle BluTV‘de izlenebilir.

The Penguin’in Yıldızlarla Dolu Kadrosu

Warner Bros Television ve DC Studios tarafından hazırlanan dizinin başrolünde Colin Farrell (Oz Cobb) yer alırken, ona Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ve Theo Rossi (Dr. Julian Rush) eşlik ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: