Nur Sürer: “Belediye Otobüsüne Oyuncular Binemez mi?”

Nur Sürer, Meriç Aral ve Serkan Keskin’in düğününden sonra toplu taşıma kullanmasının abartılmasını eleştirerek, bunun normal bir şey olduğunu vurguladı.

Ünlü oyuncu Nur Sürer, Meriç Aral ve Serkan Keskin’in düğününe katıldıktan sonra, lüks araçlar yerine toplu taşımayı tercih etmesiyle dikkat çekti. Sürer’in düğün sonrası belediye otobüsüne binmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ancak ünlü oyuncu, bu durumun bu kadar konuşulmasını gereksiz bulduğunu belirtti.

“Toplu Taşıma Kullanmak Neden Bu Kadar Olay Oldu?”

Odatv‘ye açıklamalarda bulunan Nur Sürer, sık sık toplu taşıma kullandığını ve bunun olağan bir durum olduğunu söyledi. “Niye konuşuluyor, normal bir şey. Bütün Türkiye biniyor. Beşiktaş’a metro açılsa yeryüzüne çıkmayacağım. Bu nedir bu kadar olay oldu?” diyerek, düğün sonrası otobüse binmesinin abartılmasına şaşırdığını ifade etti.

“Belediye Otobüsüne Oyuncular da Binmeyecek mi?”

Sürer, gece saatlerinde toplu taşımanın daha rahat olduğunu belirtirken, “Belediye otobüsüne oyuncular binmeyecek diye bir şey yok. Otobüsler konforlu, bu durumun gündem olmasına şaşırdım” dedi.

“Taksi Bulmak Zor, Ama Belediye Otobüslerini Seviyorum”

Toplu taşımayı tercih etmesinin sebeplerini açıklayan Sürer, “Taksi bulmak zor. Ama belediye otobüslerini seviyorum. Gidebileceğim her yere metro var, metroya biniyorum” şeklinde konuştu.

“Ülkede Bu Kadar Sorun Varken Bu Durumun Konuşulması Ayıp”

Nur Sürer, ülkede çok daha ciddi meseleler varken, otobüse binmesinin bu kadar konuşulmasını eleştirerek, “Ülkede bu kadar sorun varken bunun konuşulmasını ayıpladım” dedi. Sürer, toplumun daha önemli meselelere odaklanması gerektiğini vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: