Mauro Icardi Harekete Geçti: Wanda Nara’nın Kredi Kartlarını Bloke Etti

Mauro Icardi, Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke etti. Boşanma sürecinde yaşanan bu gelişme, Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Mauro Icardi ve Wanda Nara‘nın inişli çıkışlı ilişkisi uzun zamandır medyada yer alıyor. Boşanma kararı alan Wanda Nara, beklemediği bir darbe aldı. Mauro Icardi, eşi Wanda Nara’nın tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

Wanda Nara’nın Şaşırtan Açıklamaları

Wanda Nara, “Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu. Ancak bu açıklamadan sonra, Mauro Icardi’den gelen hamle büyük yankı uyandırdı.

Avukattan Sert Tepkiler

Arjantinli gazeteci Majo Martino‘nun haberine göre, Mauro Icardi, Wanda Nara’nın kredi kartlarını bloke ettirdi. Wanda Nara’nın avukatı Ana Rosenfeld, konuyla ilgili olarak, “Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor” dedi. Rosenfeld, “50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: