Metin Arolat Ölümle Yüzleştiği Anı Anlatmıştı: “Hayatımın En Güzel Nefesini Aldım”

Metin Arolat, 16 gün önce katıldığı programda ölümden döndüğü anı anlatmıştı. O anlar yeniden gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat, dün akşam Kozyatağı Hilton’da sahnede şarkı söylerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Arolat, yalnızca 16 gün önce katıldığı bir programda, yıllar önce ölümden döndüğü anları anlatarak, hayatıyla yüzleştiği o anı tüm detaylarıyla paylaşmıştı.

“Nefesim Gitti, Bilincim Kapandı”

5 Eylül’de yakın arkadaşı Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Arolat, boğazına et parçası takılması sonucu yaşadığı nefes alamama durumunu ve bilincinin kapanarak yere düştüğünü anlattı. Arolat, o anları şu sözlerle dile getirmişti:
“Bir parça et yutmaya çalıştım ama boğazıma takıldı. Nefes alamadım, ellerimle boğazımı açmaya çalıştım ama olmadı. Bilincim kapandı, yere yığıldım. Gözümü açtığımda havuz vardı, keşke havuza atlasaydım diye düşündüm.”

Arolat, ölümle burun buruna geldiği o anlarda annesini düşündüğünü belirterek, “Annem ikinci evladını kaybedecek diye düşündüm. Burada mı ölecekmişim!” ifadelerini kullandı. Şarkı söylemenin ve diyafram kullanmanın bu süreçte hayatını kurtardığını ifade eden Arolat, “Hayatımın en güzel nefesini aldım” dedi.

Tedavi Gördüğünü Açıklamıştı

Ağabeyi ve annesini peş peşe kaybeden Arolat, yaşadığı bu acılarla baş edebilmek için psikolojik tedavi gördüğünü de açıklamıştı. Armağan Çağlayan ile uzun yıllara dayanan dostluğu olan Arolat, ekim ayında Mısır’a tatile gitme planları yaptıklarını da programda paylaşmıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: