Sezonun En Büyük Derbisi: Fenerbahçe ile Galatasaray Karşı Karşıya

Nefesler tutuldu! Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında dev derbi için karşı karşıya geliyor. Derbiyle ilgili tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında, sezonun en kritik derbilerinden biri olan Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması oynanacak. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Okan Buruk’un Galatasaray’ını Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda konuk edecek. Galatasaray, sezona 5’te 5 yaparak başladı ve güçlü hücum hattıyla dikkat çekiyor. Fenerbahçe ise tek puan kaybını Göztepe’ye karşı yaşadı.

Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi mücadelesi, bu akşam saat 20:00’da başlayacak. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek, yardımcıları ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak. Derbinin VAR hakemi de Onur Özütoprak.

Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Derbi, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Süper Lig’de cumartesi günü programında iki maç bulunurken, Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi futbolseverlere dünyanın birçok ülkesinden ulaşacak. Fransa, Amerika, Kanada, İspanya, Portekiz ve Arnavutluk gibi ülkelerde de derbi canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Livakovic, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail (Amrabat), Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko
Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus (Sallai), Mertens, Barış, Osimhen

Derbi Öncesi Takım Durumları

Fenerbahçe, ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 13 puanla 2. sırada yer alırken, lider olan Galatasaray ise tüm maçlarını kazanarak 15 puanla zirvede bulunuyor. Fenerbahçe’nin hedefi, bu derbiyi kazanarak liderliği ele geçirmek.

Derbide Eksikler

Fenerbahçe’de sakatlığı devam eden Bright Osayi-Samuel bu maçta forma giyemeyecek. Ancak Djiku, sakatlığını atlatmış durumda ve sahada olabilecek. Galatasaray’da ise Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Mauro Icardi ise sakatlıktan dönerek takımla çalışmalara başladı ancak oynayıp oynamayacağına Okan Buruk karar verecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: