Beşiktaş Başkanı Arat’tan Galatasaray’a Gönderme: Süper Kupa’da 5-0

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu Toplantısı'nda Galatasaray’a Süper Kupa’da 5-0 kazandıkları maçı hatırlatarak göndermede bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, 2024 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda Galatasaray’a göndermede bulundu. Arat, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 yendikleri maçı hatırlatarak, “Sonucu zaten biliyorsunuz” dedi.

71 Günde 2 Kupa

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün kısa süre içinde büyük başarılara imza attığını belirterek, “71 gün içerisinde iki kupa kazandık. Yeni teknik direktörümüzün ilk antrenmanından sadece 33 gün sonra Süper Kupa finaline çıktık ve sonucu zaten biliyorsunuz,” dedi. Bu sözleriyle Galatasaray’ı 5-0 mağlup ettikleri maça göndermede bulundu.

“Beşiktaş Büyük Bir Değişim İçerisinde”

Arat, Beşiktaş’ın büyük bir değişim sürecinde olduğunu vurgulayarak, “Beşiktaş mazeret üretmek yerine sonuç üretir. Görevde bulunduğumuz 9 ay bize 9 yıl gibi geldi. 198 iş gününde büyük değişimlere imza attık,” ifadelerini kullandı. Arat ayrıca, 15 bin yeni üyelik başvurusu aldıklarını belirterek, bu heyecanın Beşiktaş’ın büyüklüğünü gösterdiğini söyledi.

“Beşiktaş Devletini Sever, Devlet de Beşiktaş’ı Sever”

Cumhurbaşkanı ile olan iyi ilişkilerinden de bahseden Arat, kazandıkları kupalarla Cumhurbaşkanını ziyaret ettiklerini ve Beşiktaş’ın devleti sevdiğini ifade etti. Arat, “Cumhurbaşkanımıza daveti ve yorumları için teşekkür ederiz” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: