Leyla Alaton’un Oğlu Tehdit Mesajıyla Gündemde: Mahkemeden Tedbir Kararı

Leyla Alaton’un oğlu Efe Eros Güneyli, alacak verecek meselesi nedeniyle bir kadını ölümle tehdit etti. Mahkeme, koruma ve uzaklaştırma kararı verdi.

Ünlü iş insanı Leyla Alaton’un oğlu Efe Eros Güneyli, alacak verecek meselesi nedeniyle bir kadını ölümle tehdit etmekle suçlanıyor. Mahkeme, mağdur E.Ü.’ye karşı koruma kararı aldı.

“Alaton Ailesi Hayatınızı Sonlandırmak İçin Talimat Verdi”

İddiaya göre, Alarko Holding Yönetim Kurulu üyesi Leyla Alaton’un oğlu Efe Eros Güneyli, alacak verecek sorunu nedeniyle E.Ü. adlı kadına e-posta yoluyla “Alaton ailesi hayatınızı sonlandırmak için gerekli yerlere talimat vermiştir” şeklinde bir mesaj attı.

Mahkemeden Tedbir Kararı

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre, ölümle tehdit edilen E.Ü., mahkemeye başvurdu. Bakırköy Aile Mahkemesi, kadının şiddet tehlikesine karşı tedbir talebini kabul ederek Güneyli’ye karşı koruma kararı çıkardı. Mahkeme, Efe Eros Güneyli’nin mağdura yaklaşmasını yasakladı ve herhangi bir iletişim aracılığıyla kadını rahatsız etmesini engellemek için önlem aldı.

Kararın Süresi ve Yaptırımlar

Tedbir kararları 3 ay boyunca geçerli olacak. Mahkeme, bu süre zarfında kararların ihlali halinde 3 günden 10 güne, tekrarı durumunda ise 15 günden 30 güne kadar hapis cezası uygulanabileceğini açıkladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: