Türkiye Bu Skandalı Konuşuyor: Kaçak Afgan 14 Yaşındaki Engelli Kız Çocuğuna Tecavüz Etti, Bir Aile Yok Oldu

Kaçak yollarla Türkiye'ye giren bir Afgan, 14 yaşındaki engelli bir kıza tecavüz ederek trajik bir olayın yaşanmasına neden oldu. Olay büyük tepki topladı.

Türkiye’ye kaçak yollarla giren bir Afgan şahsın, 14 yaşındaki engelli bir kıza tecavüz ettiği ortaya çıktı. Bu acı olay, ATV’de yayımlanan Esra Erol’da programında gündeme getirildi. Yaşananlar, toplumsal büyük bir tepkiye neden oldu.

Olayın Detayları

Sığınmacı tarafından tecavüze uğrayan 14 yaşındaki engelli kız, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürüldüğünde hamile olduğu anlaşıldı. İlk ifadesinde babasının tecavüz ettiğini söyleyen kızın babası, bu suçlama sonrası intihar etti. Ancak yapılan DNA testleri, tecavüzcünün kaçak bir Afgan olduğunu ortaya çıkardı.

Anne ve Kızın Kararı

Bu korkunç olayın ardından, kızın annesi, talihsiz kızını tecavüzcüsü olan Afgan şahısla evlendirmek istedi. Bu karar sosyal medyada büyük tepki çekti. Ayrıca, Afgan şahsın tutuklanmadığı ve serbest bırakıldığı iddiaları olayın ciddiyetini artırdı.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüdü

Bu olay sosyal medyada geniş yankı buldu. Binlerce kişi, kaçak sığınmacıların bir an önce ülkelerine gönderilmesi gerektiğini savundu. Toplumda sığınmacılarla ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: