Icardi’den Derbi Israrı: Fenerbahçe Maçında Sahada Olmak İstiyor

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde forma giymek için Okan Buruk’a ısrarcı davrandı. Sakatlığına rağmen sahada olmak istiyor.

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe‘ye konuk olacak. Derbi hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle Okan Buruk tarafından derbide oynatılması planlanmayan Icardi, sahada olmak için ısrarını sürdürüyor.

Icardi Sahada Olmak İstiyor

Arjantin’de tedavi sürecini tamamlayan ve kısa süre önce İstanbul’a dönen Icardi, Galatasaray antrenmanlarında yer almaya başladı. Fanatik‘te yer alan habere göre, Icardi, Okan Buruk’a bir kez daha Fenerbahçe karşısında forma giymek istediğini iletti. Sakatlığını henüz tamamen atlatmamış olan 31 yaşındaki golcünün bu ısrarı, teknik ekip tarafından dikkatle değerlendiriliyor.

Sezon Performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 6 maça çıkan Icardi, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Fenerbahçe’ye karşı oynama isteğini sürekli dile getiren oyuncunun, derbiye yetişip yetişemeyeceği merak konusu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: