Serkan Keskin ve Meriç Aral Evlendi: “Balayına Gitmek İçin Ben Evlilik Teklifi Ettim”

Serkan Keskin ve Meriç Aral evlendi! Ünlü çiftin nikah törenine birçok ünlü isim katıldı.

Yaklaşık 6 yıldır birlikte olan Serkan Keskin ve Meriç Aral, sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. Aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı bu özel tören, Etiler Delicatessen‘de gerçekleşti. Çiftin şahitliklerini ise yakın arkadaşları Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi.

Ünlü Dostlar Çifti Yalnız Bırakmadı

Düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Törende yer alanlar arasında Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer gibi isimler yer aldı.

Ayrıca Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Funda Eryiğit, Bartu Küçükçağlayan, Berkun Oya, Alina Boz, Necip Memili ve daha birçok ünlü isim de çiftin mutlu gününde yanlarındaydı.

“Balayına Gitmek İçin Ben Evlilik Teklifi Ettim”

Nikah öncesi kameraların karşısına geçen Meriç Aral, evlilik teklifinin kendisinden geldiğini belirtti. Aral, “Balayına gitmek istiyordum, İskoçya‘ya gitmek hayalimdi. Bu yüzden evlenme teklifini ben yaptım ama balayına gidemedik, sadece tatile gittik” ifadelerini kullandı.

Serkan Keskin: “Hemen Kabul Ettim!”

Serkan Keskin ise sevgilisinin evlilik teklifine hemen olumlu yanıt verdiğini belirtti. “Çok acayip bir duyguydu,” diyen Keskin, balayı yapamayacaklarını çünkü hemen işlerine döneceklerini açıkladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: