The Sims Filmi Yolda: Margot Robbie Heyecan Verici Projenin Başında

Dünyaca ünlü video oyunu The Sims, sinema perdesine uyarlanıyor ve projeyi yönetecek isim ise başarılı oyuncu ve yapımcı Margot Robbie. 2023’ün en çok kazanan filmi Barbie‘nin başrolü ve yapımcısı olan Robbie, bu kez The Sims evrenini beyazperdeye taşıyacak. LuckyChap film şirketinin ortaklarından olan Robbie, bu iddialı projede yapımcılık görevini üstlenecek.

The Sims’in Sinema Uyarlaması Geliyor

2000 yılında piyasaya sürülen The Sims, o zamandan beri büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir yaşam simülasyonu. Electronic Arts (EA), film için Amazon MGM Studios ile iş birliği yaptıklarını duyurdu. Projede, Loki dizisinin yönetmeni Kate Herron ve İngiliz yazar Briony Redman da yer alıyor. Redman, filmin senaristlerinden biri olacak.

EA’den Açıklama: Gerçek Bir Sims Deneyimi

Electronic Arts’ın The Sims serisi başkan yardımcısı ve genel müdürü Kate Gorman, filmin oyuna sadık kalacağını belirtti. Gorman, “Hedefimiz, gerçek anlamda otantik bir Sims deneyimini sinemalara taşımak” dedi. Proje ile ilgili detaylar henüz gizli tutulsa da, The Sims’in 25. yıl dönümü olan 2025 yılında daha fazla bilginin paylaşılacağı sözü verildi.

Margot Robbie’den Heyecan Verici Proje

Margot Robbie, Variety‘ye verdiği röportajda, “Barbie’nin yarattığı etkiye sahip daha fazla film yapmak istiyoruz” dedi. The Sims gibi dünyaca ünlü bir oyunun beyazperdeye uyarlanması, hayranlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: