Victoria’s Secret Defilesi Geri Dönüyor: Sahne Cher’in

Cher, 6 yıl aradan sonra geri dönen Victoria's Secret Fashion Show’da sahne alacak. Defilede Gigi Hadid ve Tyra Banks de podyumda yer alacak.

Dünyaca ünlü şarkıcı Cher, Victoria’s Secret Fashion Show’da sahne alacak. Lüks iç giyim markasının 6 yıl aradan sonra geri dönen efsanevi defilesi, modaseverleri ve müzik tutkunlarını heyecanlandırdı. Adriana Lima, Heidi Klum ve Alessandra Ambrosio gibi modellerin yürüdüğü bu ikonik defile, geri dönüşünü büyük bir şovla yapmaya hazırlanıyor.

Cher, Victoria’s Secret Defilesinde Performans Sergileyecek

Defilede, “Believe”, “I Got You Babe” ve “If I Could Turn Back Time” gibi hit şarkılarıyla tanınan Cher sahne alacak. Victoria’s Secret yaptığı açıklamada, “Bu, kadınların dünyası. Bu yüzden modanın annesi Cher olmadan bir defile düzenleyemeyeceğimizi anlıyoruz!” ifadelerini kullandı. Cher’in performansının yanı sıra, tamamen kadınlardan oluşan özel bir kadronun da yer alacağı belirtildi.

New York’ta Efsane Geri Dönüyor

Brooklyn, New York’ta gerçekleşecek olan defilede, Gigi Hadid, Tyra Banks ve Paloma Elsesser gibi ünlü modeller podyumda boy gösterecek. Defile, yıllardır beklenen dönüşünü yaparken, Cher’in unutulmaz performansı ile modanın ve müziğin kesiştiği bu gösteri büyük yankı uyandıracak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: