Galatasaraylı Torreira ve Devrim Özkan Evlilik Hazırlıklarına Başladı

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, 8 ay sonra ilişkilerine ikinci bir şans verdi ve evlilik hazırlığı yapmaya başladı. Çiftin evlilik planları ve mutlu haberler konuşuluyor.

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan, 8 ay ayrı kaldıktan sonra yeniden bir araya gelerek ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Çiftin, evlilik hazırlığı içinde oldukları iddia ediliyor.

İlişkilerine İkinci Şans

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ve birbirlerini takipten çıkarmalarının ardından ayrıldıklarını açıklayan çift, ilişkilerini kısa süre önce yeniden başlattıklarını duyurmuştu. Şimdi ise aşklarına ikinci bir şans veren Devrim Özkan ve Lucas Torreira‘nın evlilik planları yaptığı öne sürülüyor.

Nikah Hazırlıkları

Geçtiğimiz gün bir arkadaşlarıyla görüntülenen çifte, “Nikah şahidiniz sizinle mi geziyor?” şeklinde sorular yöneltilmesi üzerine Devrim Özkan gülümseyerek, “Her şey yolunda, teşekkür ederiz arkadaşlar” yanıtını verdi.

Torreira Ev Arayışında

Çiftin yakın zamanda evlenmeyi planladığı belirtilirken, Lucas Torreira‘nın da ev arayışında olduğu söyleniyor. Çiftin, evlilik planlarını yakında resmileştirmeleri bekleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: