AK Partlili Ensarioğlu ve Narin Cinayeti Sanığı Amca Salim Güran’ın Fotoğrafı Gündemde

AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, Narin Güran cinayetinin sanığı olan amca Salim Güran ile bir arada olduğu iddia edilen fotoğraf ortaya çıktı.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili soruşturma sürerken, sosyal medyada yeni bir fotoğraf gündeme oturdu. Fotoğrafta, cinayetin tutuklu sanığı olan amca Salim Güran ile AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun bir arada olduğu iddia edildi. Bu iddia, Ensarioğlu’nun 2023 yılında yaptığı bir paylaşımıyla da desteklendi.

Fotoğraf Sosyal Medyada Yayılıyor

Ortaya çıkan fotoğrafta, Ensarioğlu ve Salim Güran olduğu öne sürülen kişinin, mecliste çay içtiği anlar görüntülenmiş. Fotoğrafta, ayrıca dört başka kişinin daha yer aldığı görülüyor. Bu fotoğrafın ortaya çıkmasıyla birlikte, Ensarioğlu’nun 2023 yılında yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, Salim Güran’ın kendisini ziyaret ettiğini belirttiği yazısı da dikkat çekti.

Narin Güran Soruşturması: Amca Salim Güran Tutuklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturmada, amcası Salim Güran tutuklanmıştı. Dosyanın itirafçısı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine verdiğini iddia etmişti.

Bu fotoğraf, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Ensarioğlu’nun cinayet soruşturmasıyla bağlantılı kişilerle ilişkisine dair tartışmalar alevlendi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: