Cristiano Ronaldo’nun Hocası Luis Castro’ya Şok: Al-Nassr Görevine Son Verdi

Cristiano Ronaldo’nun takımı Al-Nassr, teknik direktör Luis Castro ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktör adayı olarak Stefano Pioli öne çıkıyor.

Suudi Arabistan’da futbol dünyası bir kez daha hareketlendi. Cristiano Ronaldo’nun forma giydiği Al-Nassr Kulübü, teknik direktör Luis Castro ile yollarını ayırdı. Yapılan açıklamada, Portekizli teknik adamın görevine son verildiği duyuruldu.

Yeni Teknik Direktör Adayı: Stefano Pioli

Castro’nun ayrılığıyla birlikte kulübün yeni teknik direktör arayışlarına hız verdiği belirtildi. Boşalan teknik direktörlük koltuğu için en güçlü adayın, son olarak Milan’ı çalıştıran Stefano Pioli olduğu konuşuluyor. İtalyan teknik adamın Suudi Arabistan’a gelmesi halinde, Al-Nassr’da yeni bir dönem başlayabilir.

Luis Castro’nun Al-Nassr Performansı

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Talisca ve Aymeric Laporte gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al-Nassr, Luis Castro yönetiminde 54 maça çıktı. Bu süreçte takım, 36 galibiyet elde ederken, 9 maçta beraberlik ve 9 maçta yenilgi yaşadı. Başarılı sonuçlara rağmen yönetim, teknik direktörle yollarını ayırma kararı aldı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: