BluTV’nin ‘İlk ve Son’ Dizisi Yeni Sezonuyla İddialı Geri Dönüyor

BluTV’nin 'İlk ve Son' dizisi, yeni sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolleriyle 24 Ekim'de geri dönüyor.

BluTV‘nin 2021 yılında izleyiciyle buluşan ve büyük beğeni toplayan dizisi ‘İlk ve Son’, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İlk sezonunda Deniz ile Barış‘ın on yıllık çalkantılı ilişkisine odaklanan dizi, ikinci sezonunda oldukça iddialı bir geri dönüş yapıyor.

İlk sezonda Özge Özpirinçci ve Salih Bademci başrolleri paylaşırken, dizinin ikinci sezonunda ise Nilüfer (Hazal Subaşı) ve Cihan (Ulaş Tuna Astepe) karakterlerinin 2014-2024 yılları arasındaki ilişkisine odaklanılacak.

Güçlü Kadro ve Sürükleyici Hikaye

Senaryosunu Hakan Bonomo‘nun yazdığı, yönetmenliğini Devrim Yalçın‘ın üstlendiği dizide, görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo yapıyor. ‘İlk ve Son’, yeni sezonunda da güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu gibi usta isimler de kadroda yer alıyor. Sürpriz konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul ve Hakan Atalay bulunuyor.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’, yeni sezonuyla 24 Ekim‘de BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: