Bridgerton 4. Sezon Çekimleri Başladı

Netflix'in sevilen dizisi Bridgerton'ın 4. sezon çekimlerinin başladığını ve kadrosuna 3 yeni oyuncu eklendiğini duyurdu.

Netflix, sevilen dizisi Bridgerton’ın 4. sezonu için kameraların çekime başladığını duyurdu.

Yaklaşan sezon odak noktasını bohem ikinci oğlu Benedict’e (Luke Thompson) çeviriyor. Netflix, yayınladığı duyuru videosuyla “Bridgerton” dizisinin 4. sezonunun, müzmin bekar Benedict Bridgerton‘un aşk hikayesine odaklanacağını açıkladı.

Netflix’e göre, hem büyük hem de küçük kardeşleri mutlu bir şekilde evli olmalarına rağmen Benedict yerleşmeye isteksizdir – ta ki annesinin maskeli balosunda büyüleyici bir Lady in Silver ile tanışana kadar.

Bridgerton 4. Sezona ayrıca üç yeni oyuncu ekleniyor

Katie Leung (Lady Araminta Gun), Michelle Mao (Rosamund Li); Isabella Wei (Posy Li)…

Netflix üç yeni karakterin kısa biyografilerini yayınladı:

Leung’un Lady Araminta Gun’ı: “İki kez evlenip iki kez dul kalan Araminta, bu sezon evlilik pazarında ilk kez sahneye çıkan iki kıza sahip ve en azından birini evlendirmek için baskı hissediyor. Muhteşem, seçici ve açık sözlü Araminta, toplumdaki konumunu tehdit eden herhangi bir şeye – veya herhangi birine – iyi tepki vermiyor.”

Mao’nun Rosamund Li’si: “Güzel, kendini beğenmiş ve annesini memnun etmeye hevesli olan Rosamund, Araminta’nın en büyük kızı ve en değerli varlığıdır. Rosamund bu sezon Benedict Bridgerton’a gözünü dikmiştir ve istediğini elde etmeye kararlıdır.”

Wei’nin Posy Li’si: “Rosamund’un çok daha nazik olan küçük kız kardeşi Posy de bu yıl çıkış yapıyor. Ancak annesi Posy’ye nadiren ilgi gösteriyor, çünkü geveze, aşırı arkadaş canlısı tavırları onu sık sık ağzına geleni söylemeye itiyor.”

Bridgerton oyuncu kadrosu üyeleri Hugh Sachs ve Emma Naomi de Shepperton Studios’un yeni inşa edilmiş arka planı 4. Sezon için geri dönecek.

Evler, binalar, Mayfair Caddesi ve daha fazlası dahil olmak üzere Georgian ve Regency mimarisinin kopyaları olacak. Sekiz bölümlük sezonun şovunu Jess Brownell yönetiyor ve Brownell, Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica ve Chris Van Dusen yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: