Ben Whishaw, Q Rolüne Geri Dönmeyeceğini Düşünüyor: “Yeni Bir Kadro Gerekli”

Ben Whishaw, James Bond serisindeki Q rolüne geri dönme ihtimalinin düşük olduğunu belirterek, serinin yeni bir soluk ve kadro ile devam edebileceğini söyledi.

Ben Whishaw, James Bond serisinin sevilen karakteri Q rolüne geri dönme ihtimalinin düşük olduğunu açıkladı. BBC’nin Sunday with Laura Kuenssberg programında konuşan Whishaw, serinin yeni bir kadroyla “yepyeni bir soluk” alacağını düşündüğünü belirtti.

“Yeni Bir Kadroya İhtiyaç Var”

Whishaw, 2012 yapımı Skyfall ile başlayan ve ardından Spectre (2015) ve No Time to Die (2021) filmlerinde tekrar ettiği Q rolüyle tanınmıştı. Ancak aktör, serinin geleceğinde yer almasının pek olası olmadığını dile getirdi:

“Bence yeni bir kadroyla, tamamen yeni bir kadroyla her şeye yeniden başlayacaklar. Sanırım bu benim önsezim ama bilmiyorum.” dedi.

James Bond İçin Yeni İsimler Konuşuluyor

Daniel Craig’in ayrılmasından sonra James Bond karakterini kimin canlandıracağına dair spekülasyonlar devam ediyor. Aaron Taylor-Johnson, Henry Cavill, Damson Idris, Cillian Murphy ve Idris Elba gibi isimler rol için öne çıkıyor. Ancak yapımcı şirket EON Productions, yeni Bond’un kim olacağını henüz açıklamadı.

Whishaw’dan Umutlu Mesaj

Whishaw, Q rolüne geri dönmesi istenirse seve seve yapacağını söylese de serinin yeni bir enerjiye ve farklı bir oyuncu grubuna ihtiyaç duyabileceğini de ekledi:

“Bu film için yeni bir türden soluk iyi olabilir ama benden isterlerse elbette yaparım.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: