McGregor UFC’ye Dönemiyor: Chandler, Oliveira ile Maça Çıkacak

Conor McGregor, UFC’ye dönüş maçının iptal edilmesi üzerine öfkeyle UFC'den maç tarihi talep etti. Rakibi Michael Chandler ise kasımda Charles Oliveira ile dövüşecek.

Conor McGregor, rakibi Michael Chandler‘ın başka bir dövüşçüyle eşleşmesinin ardından UFC’ye olan tepkisini dile getirdi. McGregor, UFC’nin kendisi için kesin bir maç tarihi belirlemesini talep ederken, Chandler’ın kasımda Charles Oliveira ile dövüşme kararı alması İrlandalı dövüşçüyü çileden çıkardı.

McGregor’ın Dönüşü Sürekli Ertelendi

McGregor’ın Temmuz 2021‘de bacağını kırdıktan sonraki ilk dövüşünün Michael Chandler ile olacağı açıklanmıştı. Ancak birkaç kez ertelenen maç, McGregor’ın ayak parmağını kırmasıyla süresiz olarak iptal edildi. Chandler, McGregor’ı daha fazla beklemek istemediğini belirterek kasım ayında UFC 309‘da Charles Oliveira ile dövüşmeyi seçti.

McGregor’ın Tepkisi Sert Oldu

McGregor, bu gelişmeye öfkeyle tepki gösterdi ve sosyal medya üzerinden Chandler’ı korkaklıkla suçlayarak UFC’nin kendisi için maç tarihini belirlemesini istedi. Chandler’ın Oliveira ile yapacağı maç, ikilinin 2021 yılındaki karşılaşmasının rövanşı olacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: