Dilan Polat’ın Arkadaşı Nevra Bilem, Altınlarıyla Yine Olay Oldu: “Görgüsüz”

Nevra Bilem, altın takılarıyla gösteriş yaparak gündem oldu. Geçtiğimiz yıl dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen fenomen, lüks yaşam tarzını sosyal medyada sergilemeye devam ediyor.

Nevra Bilem, altınlara olan düşkünlüğü ve gösterişli yaşam tarzıyla yine gündemde. Dilan Polat ile yakın arkadaşlığıyla tanınan sosyal medya fenomeni, arabada çektiği videoda kilolarca altın takarak dikkatleri üzerine çekti.

Bilem, altın kemer, ağır altın kolye, bilezikler ve yüzükleriyle takipçilerini şaşkına çevirdi. Ancak, gösteriş yaparken emniyet kemeri takmaması tepki topladı. Sosyal medyada “görgüsüzlük” eleştirilerine maruz kalan Bilem, bu yorumlara aldırış etmeden altınlarıyla poz vermeye devam etti.

Dolandırıcılık İddialarıyla Gündeme Gelmişti

Geçtiğimiz yıl Nevra Bilem, dolandırıcılık suçlamalarıyla mahkemelik olmuştu. Bedava tatil vaatleriyle devre mülk satışı yaparak birçok kişiyi dolandırdığı iddialarıyla suç duyuruları yapılmıştı. Ayrıca, reklamını yaptığı bir mobilya markasından sipariş veren bir müşteri, ödemenin Bilem’in aile üyesine yapıldığını fark ederek şikayette bulunmuştu. Bu davalar devam ederken, Bilem’in lüks yaşam tarzı ve şatafatlı paylaşımları sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelmeye devam ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: