PSG’den Victor Osimhen İtirafı: Luis Campos Gerçekleri Açıkladı

PSG Futbol Danışmanı Luis Campos, Victor Osimhen'in transfer süreci hakkında açıklama yaptı. Campos, Osimhen'in PSG için değerlendirildiğini ancak transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Paris Saint Germain (PSG) Futbol Danışmanı Luis Campos, Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı yıldız forvet Victor Osimhen hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Campos, PSG’nin hücum hattı için Osimhen’in değerlendirildiğini ancak transferin gerçekleşmediğini belirtti.

PSG, Osimhen Transferini Neden Gerçekleştirmedi?

Luis Campos, Sport İtalia’ya verdiği röportajda, Osimhen’in PSG’ye transfer olma ihtimalinin sorulması üzerine, mevcut hücum oyuncularından memnun olduklarını söyledi. Campos, “Açıkçası Osimhen olasılıklardan biri olarak analiz edildi. Ancak sonuç olarak Gonçalo Ramos, Kolo Muani ve Marcos Asensio‘dan çok memnun kaldık” dedi.

“Osimhen’le Harika Bir İlişkimiz Var”

Osimhen’e teklif yapılıp yapılmadığı sorusuna ise Campos, “Hayır, böyle bir teklif yapılmadı. Onu Charleroi’dan Lille’e getirdiğimden beri Osimhen’le ilişkilendiriliyorum. Onu 16 yaşından beri tanıyorum. Harika bir ilişkimiz var ve birbirimize çok saygı duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: