Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Diego Perotti Emekliliğini Açıkladı

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Diego Perotti, futbol kariyerine veda etti. 36 yaşındaki oyuncu, sakatlıklar nedeniyle kısa süren Fenerbahçe macerasının ardından emekliliğini duyurdu.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Diego Perotti, futbol kariyerine veda etti. 36 yaşındaki Arjantinli yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla emekliliğini duyurdu.

Perotti’den Duygusal Veda

Instagram hesabından paylaşım yapan Perotti, “Ne güzel bir yolculuktu. Ne kadar da çabuk geçti… Seni özleyeceğim” sözleriyle futbolu bıraktığını açıkladı. 2020-2021 sezonunda Roma’dan Fenerbahçe’ye bedelsiz transfer olan yıldız oyuncu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sarı-lacivertli formayla sınırlı sayıda maça çıkabilmişti.

Kariyerinde Önemli Dönemler

Profesyonel kariyerine CD Moron takımında başlayan Perotti, daha sonra Sevilla, Boca Juniors, Genoa ve Roma formaları giydi. 2020’de Fenerbahçe’ye transfer olan Arjantinli yıldız, sakatlıklar nedeniyle sadece 4 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 3 gol kaydetti.

Perotti’nin Fenerbahçe Kariyeri Kısa Sürdü

Fenerbahçe’de geçirdiği sakatlıklarla mücadele eden Perotti, Süper Lig kariyerinde beklentilerin gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli takımda kısa sürede 3 gol atsa da, sakatlıkları onu formadan uzaklaştırdı ve yalnızca 4 maçta forma giyebildi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: