Taylor Swift’ten VMA’da Büyük Zafer: 7 Ödül Birden Kazandı

Taylor Swift, MTV VMA tarihinde kazandığı 7 ödülle en çok ödül alan solo sanatçı oldu ve toplam ödül sayısını 30’a yükseltti.

Taylor Swift, dün gece düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri‘nde (VMA) kazandığı 7 ödülle tarihe geçti. Bu zaferle birlikte, VMA tarihinde en çok ödül kazanan solo sanatçı unvanını elde etti ve toplam ödül sayısını 30’a çıkardı.

Swift’in bu başarısı, daha önceki rekoru elinde bulunduran Beyoncé ile eşit seviyeye ulaşmasını sağladı. Ancak Beyoncé’nin ödüllerinin bir kısmı Destiny’s Child ve eşi Jay-Z ile kurduğu The Carters grubuyla elde edilmişti. Solo sanatçı olarak Beyoncé’nin 25 ödülü bulunuyor.

Swift, bu başarısıyla Madonna (20 ödül) ve Lady Gaga (19 ödül) gibi efsanevi isimleri de geride bıraktı.

Duygusal Konuşmalar ve Önemli Mesajlar

Swift, gece boyunca kazandığı ödülleri kabul ederken duygusal ve önemli mesajlar verdi. 11 Eylül‘ün 23. yıldönümünde New York’ta uyandığını belirten Swift, bu anlamlı günde kaybedilenleri hatırlatarak, “Bugün en önemli şey bu” dedi.

En İyi İşbirliği ödülünü kabul ederken, Post Malone ile seslendirdiği Fortnight şarkısına değinerek izleyicileri oy vermek için kayıt olmaya çağırdı. Yılın Klibi ödülünü kabul ederken ise hayranlarına teşekkür ederek, “Eğer 18 yaşından büyükseniz, lütfen başkanlık seçimi için oy kullanmak üzere kaydolun” dedi.

Travis Kelce’ye Teşekkür

Swift, kabul konuşmalarından birinde erkek arkadaşı Travis Kelce‘ye de teşekkür etti. “Bu adamın dokunduğu her şey mutluluğa, eğlenceye ve sihre dönüşüyor” diyerek, törende yanında olmayan Kelce’yi onurlandırdı.

Çift, bir yılı aşkın süredir birlikte olmalarına rağmen henüz kırmızı halıda birlikte görünmediler. Ancak hayranlar, özellikle ABD Açık‘ta birlikte görülmelerinin ardından, çiftin yakın zamanda kameralar karşısına çıkmasını bekliyor.

Gece Boyunca Aldığı Ödüller

Taylor Swift, Midnights albümüyle geceyi başarıyla tamamladı. “Yılın Sanatçısı”, “En İyi İşbirliği”, “En İyi Pop Şarkıcısı” ve “En İyi Düzenleme” ödülleriyle geceyi toplam 7 ödülle kapattı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: