Fenerbahçe Fair Play’de Zirvede: Altın Şeref Bayrağı’nı Kazandı!

Fenerbahçe, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu tarafından 2024 yılı Fair Play Altın Şeref Bayrağı Ödülü’ne layık görüldü. Sarı-lacivertliler, amatör spor branşlarındaki başarıları ve fair play değerlerine bağlılıkları ile bu ödülü kazandı.

Fenerbahçe Birinci Seçildi

Fair Play Komisyonu’nun, bin 500 spor kulübü arasında yaptığı değerlendirme sonucunda Fenerbahçe Kulübü birinci seçildi. Bu başarı ile Fenerbahçe, 4 yıl boyunca Fair Play Altın Şeref Bayrağı’nı gönderinde dalgalandırma hakkı kazandı. Sarı-lacivertliler, daha önce de Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları sonrasında bu ödüle layık görülmüştü.

Diğer Ödüller

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü gümüş, Enka Spor Kulübü ise bronz Şeref Bayrağı Ödülü‘nün sahibi oldu. Fenerbahçe’nin tesislerinde iki altın yıldızlı bayrak dalgalandırılacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, ödül töreni detaylarının ilerleyen günlerde paylaşılacağı belirtilirken, “Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe olarak Fair Play ruhuyla gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

web sitesi uygulama / geliştirme: