Serdar Saatçı: “Beşiktaş’tan Daha Büyük Bir Kulübe Geldim”

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı, Beşiktaş'tan daha büyük bir kulübe geldiğini açıkladı ve Süper Lig'de en iyi performansını sergilemek istediğini belirtti.

Trabzonspor’un yeni savunma oyuncusu Serdar Saatçı, Trabzon’a ayak bastıktan sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Beşiktaş altyapısında yetişen ve Portekiz’in Braga takımına transfer olan Saatçı, Trabzonspor’a geçişinin ardından hem Trabzonspor taraftarını sevindirirken hem de eski takımı Beşiktaş taraftarını kızdırdı.

21 yaşındaki milli savunmacı, Braga’da geçirdiği iki yılın ardından Trabzonspor’a 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Yeni takımıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’tan daha büyük bir kulübe geldim” sözleri özellikle dikkat çekti. Bu ifade, sosyal medyada hızlıca yayılarak Beşiktaş taraftarlarının tepkisini topladı.

Serdar Saatçı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Tarifsiz duygular içindeyim. Çünkü Beşiktaş’tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum.”

Portekiz’de kazandığı tecrübenin altını çizen Saatçı, “Braga’da da çok maç oynadım, daha tecrübeli döndüm.” diyerek kendisine olan güvenini vurguladı. Ayrıca Trabzonspor’un eski ruhunu geri getirmek istediğini belirten savunmacı, Avni Aker ruhunu yeniden canlandırmayı hedeflediğini söyledi.

Beşiktaş ile oynanacak olan maça da değinen Saatçı, “Beşiktaş maçında 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kimsenin kuşkusu olmasın. Taraftarımızı oradan üzüntülü ayrılmamasını sağlayacağız.” diyerek iddialı açıklamalarına devam etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: