UFC’nin Yıldızı Conor McGregor 2025’te Ringlere Dönecek

Conor McGregor, 2025’in başlarında UFC’ye geri dönecek. Dana White’ın açıklamalarına göre McGregor, ayak parmağı kırıldığı için ertelenen Michael Chandler maçına çıkacak.

Conor McGregor, UFC’ye geri dönüş tarihini 2025’in başlarına erteledi. UFC Başkanı Dana White, McGregor’ın Michael Chandler ile dövüşeceği maçın 2024’te olmayacağını açıkladı. McGregor, 2021‘de bacağının kırıldığı Dustin Poirier maçı sonrası ringlerden uzak kalmıştı.

McGregor’ın Geri Dönüşü 2025’e Ertelendi

Dana White‘ın yaptığı açıklamalara göre, McGregor’ın 2025’in başlarında UFC’ye dönmesi bekleniyor. McGregor’ın Chandler ile dövüşmesi planlanmıştı, ancak İrlandalı dövüşçü, maçtan iki hafta önce ayak parmağını kırdığı için bu karşılaşma ertelenmişti.

McGregor’ın UFC’deki son galibiyeti Ocak 2020‘de Donald Cerrone‘u 40 saniyede nakavt etmesiyle gelmişti. O tarihten bu yana McGregor’ın galibiyet hasreti sürüyor.

Chandler da Uzun Süredir Dövüşmüyor

Michael Chandler da son olarak Kasım 2022‘de Dustin Poirier karşısında mağlup olmuş ve 6 ay öncesinde Tony Ferguson‘ı nakavt ederek en son galibiyetini elde etmişti. Chandler, McGregor ile karşılaşmayı dört gözle beklerken, bu mücadele için sabırla 2025’i beklemek zorunda kalacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: