Narin Güran Cinayetinde Son Dakika Gelişmeleri

Soruşturma kapsamında yeni gelişmeler yaşanıyor...

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında yeni gözaltı kararları verildi. Halk TV muhabiri Ferit Demir’in haberine göre köy imamı ve Hüseyin Güran’ın ikinci eşi gözaltına alındı.

Köy imamı ve Hüseyin Güran’ın ikinci eşi gözaltına alındı

Ferit Demir’in konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde oldu:

“Soruşturmanın seyrini değiştirecek yeni bir gelişme yaşandı. Köy imamı ve Narin’in büyük amcası Hüseyin Güran’ın ikinci eşi 40 yaşındaki bir kadın akşam saatlerinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Özelikle Hüseyin Güran’ın ikinci eşinin çok şey bildiği iddiası var, bu bilgiler de muhtemelen, itirafçının verdiği bilgiler doğrultusunda yapılan bir operasyon ve şu anda köy imamı ve Hüseyin Güran’ın ikinci eşi gözaltına alınarak sorgu altına alındı. Bu iki ismin önemli bilgiler bildiği söyleniyor. İmamın neden gözaltına alındığı açıklanmadı ama kadının cinayetin aydınlatılmasında önemli bilgiler bildiği söyleniyor.

Amcanın evi camiye yakın bir yerde ancak akrabalar birbirlerine karşı çok yakın ilişkilerle bağlılar ve onunda sürekli birbirlerine gidip geldikleri biliniyor. Gözaltına alınan amcanın ikinci eşi kadın 40 yaşında. Dolayısıyla bu olayın giderek hem karmaşık bir durum aldığı hem de artık çözülme noktasına geldiği belirtiliyor.”

Amca jandarmaya verdiği ifadede Narin’in saat 17.40’ta kendi evine geldiği ve kuzenleriyle görüşmek istediğini ama kuzenlerin evde olmadığını söylüyor ama Narin o saatte caniler tarafından katledilmişti.”

Narin’in 2019’da ölen ablası Tülin Güran için de soruşturma açıldı

Narin Güran’ın 2009’da Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde solunum yetmezliği sebebiyle yaşamını yitiren engelli ablası Tülin Güran’ın ölümüne ilişkin de soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 8 yaşında katledilen Narin’in 2019 yılında ölen ablası Tülin Güran için de soruşturma açtı.

Savcılığın; Diyarbakır Çocuk Hastanesi’ne bir yazı yazarak, Tülin Güran’ın ilgili tüm bilgi, belge ve dosyaları talep ettiği kaydedildi.

Tutuklanan amca Salim Güran’ın avukatı davadan çekildi

Soruşturma kapsamındaki bir diğer gelişme ise tutuklanan amca Salim Güran’ın avukatı Seda Tuğrul davadan çekilmesi oldu.

Halk TV Muhabiri Ferit Demir’in son açıklaması:

“Narin’in 15.15’te eve döndükten sonra öldürüldüğü ortaya çıktı.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: