Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’ye: ‘Normalleştik’ Dediler, 28 Milyonun İradesine Hakaret Eden Bir Şahsı Baş Köşeye Oturttular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi hedef alarak 'Normalleştik' dedikleri Kayserilioğlu'nun 28 milyonun iradesine hakaret ettiğini ve baş köşeye oturtulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda CHP ve Genel Başkanı Özgür Özel’i sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, CHP’nin 28 milyon kişiyi hedef alan Dilruba Kayserilioğlu’nu onur konuğu olarak ağırlamasını eleştirerek, “Normalleştik dediler, ama millete ve 28 milyonun şahsa hakaret eden bir kısmı onur konuğu olarak baş köşeye oturttular,” ifadelerini kullandı.

CHP ve Kayserilioğlu’nu Eleştirdi

Toplantıda konuşan Erdoğan, CHP’nin Kayserilioğlu’nun tahliyesinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında ağırlamasını eleştirdi. “İnsanda biraz millete saygı olur. Kimse kusura bakmasın, bunun adı tutarsızlıktır. CHP kodlarına geri dönmektir,” diyen Erdoğan, bu durumun Türk siyasetine yakışmadığını savundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in topluma özür borçlu olduğunu da vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: