Ezgi Mola’dan Narin İsyanı: “Sebebi Olanların ve Göz Yumanların Allah Belasını Versin”

Ezgi Mola, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ölümü sonrası "Allah belasını versin" diyerek sert tepki gösterdi. Sosyal medyada binlerce destek aldı.

Geçtiğimiz aylarda ilk çocuğunu kucağına alan Ezgi Mola, Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin için isyan etti. Mola, Narin’in tabutuna gelinlik konulmasına tepki göstererek, “Sebebi olanların ve göz yumanların Allah belasını versin” dedi. Mola’nın sözlerine sosyal medyada binlerce destek geldi.

Narin’in Acı Kaybı Türkiye’yi Yasa Boğdu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin, kaybının 19. gününde cansız bedeni bir çuval içinde bulundu. Ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Narin’in tabutuna gelinlik konulması da tartışmalara yol açtı.

Ezgi Mola’dan Sert Tepki

Mola, bir mekan çıkışında yaptığı açıklamada, “O tabutun üzerine gelinlik değil, oyuncak veya önlük koymaları gerekirdi. Küçücük bir çocuğu gelin olarak hayal etmelerini berbat buluyorum” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sosyal Medyada Destek Yağdı

Mola’nın bu açıklamaları sosyal medyada hızla yayıldı ve binlerce kişi oyuncuya destek vererek adalet çağrısında bulundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: