Alexandru Cicaldau, Eski Takımı Craiova’ya Dönüyor: Sözleşme Detayları Açıklandı

Galatasaray’ın Rumen futbolcusu Alexandru Cicaldau’nun Universitatea Craiova’ya 2+2 yıllık sözleşmeyle transfer olacağı ve maaşının ortak ödeneceği açıklandı.

Galatasaray’ın Rumen futbolcusu Alexandru Cicaldau, eski takımı Universitatea Craiova ile anlaşmaya vardı. Rumen basınında çıkan haberlere göre, Cicaldau, Craiova ile 2+2 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Transfer sürecinde, Mehmet Topal‘ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul Ploieşti de oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuş, ancak son anda yapılan fiyat artırımıyla Craiova transferi tamamlayan taraf oldu.

Rumen basını, Cicaldau’nun Galatasaray ile sözleşmesinin devam ettiği ilk iki sezon boyunca maaşının Galatasaray ve Craiova tarafından ortaklaşa ödeneceğini belirtiyor. Transfer anlaşmasının, bonuslar dahil 1 milyon Euro karşılığında tamamlandığı ifade edildi.

Cicaldau, Galatasaray formasıyla çıktığı 41 maçta 5 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Craiova’ya dönüşüyle birlikte, kariyerine eski takımında devam edecek olan 27 yaşındaki oyuncu, bu anlaşmayla birlikte Galatasaray’daki sözleşmesinin kalan kısmını da tamamlamış olacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: