Selena Gomez’den İlginç Teklif: Mabel Karakteri Katil Olsun

Selena Gomez, Only Murders in the Building dizisinde canlandırdığı Mabel karakterinin bir sezon katil olmasını istedi.

Selena Gomez, popüler komedi dizisi Only Murders in the Building‘de canlandırdığı Mabel karakterinin bir sezon katil olmasını teklif etti. Toronto Uluslararası Film Festivali kapsamında Variety‘ye verdiği röportajda Gomez, “Bunu ben teklif ettim” dedi ve sözlerine, “İşe yarayacağını sanmıyorum ama kim bilir? Asla bilemezsiniz” diyerek devam etti.

Emmy Adaylığı ve Cannes Başarısı

Selena Gomez, dizideki performansıyla bu yıl ilk Emmy adaylığını kazandı. Only Murders in the Building, toplamda 21 Emmy adaylığı elde etti ve 5. sezon için onay aldı. Gomez, daha önce yapımcı olarak Emmy’ye aday gösterilmişti ancak bu yıl oyunculuk kategorisinde de adaylık kazandı.

Gomez ayrıca Cannes Film Festivali‘nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Bu ödülü, Emilia Pérez filmindeki rol arkadaşları Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón ve Adriana Paz ile paylaştı.

Gomez’in Milyarderlik Başarısı

Selena Gomez, kozmetik markası Rare Beauty‘nin başarısı sayesinde resmen milyarder oldu. 2019 yılında kurduğu marka, büyük bir başarı elde ederek Gomez’i Bloomberg Milyarderler Endeksi‘ne soktu. Net servetinin 1,3 milyar dolar olduğu bildirildi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: