Faruk Turgut: “Müjde Uzman Artık Sete Gelmek İstemiyordu; Başka Diziyle Anlaşmış”

Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut, Müjde Uzman’ın diziden ayrılma süreci hakkında ilk kez konuştu. Uzman'ın yeni bir diziyle anlaştığı belirtildi.

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılarak izleyicilerini şaşırtmıştı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Özlem Gürses’in YouTube programında ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu. Turgut, Müjde Uzman ile ciddi problemler yaşadıklarını ve oyuncunun artık sete gelmek istemediğini belirtti. Turgut, Uzman’ın bir başka diziyle anlaştığını ve bu kararın sonradan anlaşıldığını ekledi. Uzman’ın yeni projesiyle Eylül veya Ekim ayında ekranlarda olacağını ifade etti.

Faruk Turgut, “Müjde Uzman ile ciddi problem yaşadık. 2. sezonun sonunda ayrıldık. ‘Tükenmişlik sendromu’ yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak” ifadelerini kullandı.

Eleştirilere Sert Cevap

Müjde Uzman, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine yönelttiği “Başarıyı yarım bıraktın” şeklindeki eleştirisine sert bir yanıt verdi. Uzman, başarıdan ne anladığının ve hayatını nasıl var ettiğinin kişisel bir mesele olduğunu vurgularken, kimsenin hayatına müdahale edemeyeceğini belirtti. Uzman, kendini savunarak “İğrenç cümlelerinizi alıp gidin, benim hayatım sizi ilgilendirmez” dedi.

Dizinin yeni sezon fragmanında ise Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin hayatını kaybettiği görülüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: