7 Yıl Sonra İlk Başrol: Ben Stiller Nutcrackers İle Geri Dönüyor

Ben Stiller, 7 yıllık başrol arasından sonra Nutcrackers filmiyle geri dönüyor. Oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak kariyerine devam ederken yeni projelerle izleyiciyle buluşacak.

Ben Stiller, son yıllarda izleyicilerin kendisini neden başrolde görmediğiyle ilgili merak edilen soruları Toronto Uluslararası Film Festivali‘nde yeni filmi Nutcrackers’ın gösterimi sonrasında yanıtladı. Stiller, son dönemde daha çok yapımcı ve yönetmen olarak çalıştığını ve yalnızca kendisini gerçekten etkileyen projelerde oyuncu olarak yer almayı tercih ettiğini açıkladı.

Nutcrackers, Stiller’ın 2017 yapımı Brad’in Durumu: Karmaşık ve The Meyerowitz Stories’den bu yana ilk başrol deneyimi olacak. Film, öksüz 4 yeğenine yuva bulmaya çalışan bir emlak uzmanının hikayesini konu alıyor. Stiller, bu projede yer almasının nedenini, yönetmen David Gordon Green’in kendisine gönderdiği bir e-postada hissettiği sezgisel bağlantı olarak açıkladı.

Stiller, son başrolünden bu yana birçok yapımda yönetmen ve yapımcı olarak görev aldı. Özellikle Severance gibi yapımlarla başarı kazanan oyuncu, kamera arkasındaki çalışmalarına devam ediyor. Ancak, Nutcrackers ile sinema severlerin karşısına tekrar başrolde çıkmaya hazırlanıyor. Film, Ohio’daki gerçek bir çiftlikte çekilmiş olmasına rağmen henüz bir dağıtımcı bulmuş değil ve vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: