Okan Buruk Kanat Takviyesi İstedi: Zaha ve Kerem’in Yerine Transfer Arayışı

Zaha ve Kerem’in ayrılıkları sonrası Okan Buruk, Galatasaray yönetiminden kanat takviyesi talebinde bulundu. Yeni transferler gündemde.

Galatasaray’da, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha‘nın ayrılıklarının ardından teknik direktör Okan Buruk, kanat rotasyonunda oluşan boşluk için yönetimden takviye talebinde bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin, bu bölgeye bir ya da iki yeni transfer yapmayı planladığı iddia edildi.

Kerem ve Zaha’nın Ayrılıkları

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nu 12 milyon euro bedelle Benfica‘ya satarken, Zaha‘yı ise 3 milyon euro karşılığında Lyon‘a kiraladı. Bu ayrılıklar, sarı-kırmızılı ekibin kanat oyuncusu ihtiyacını artırdı.

Okan Buruk’tan Kanat Takviyesi Çağrısı

Hürriyet’in haberine göre, teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray yönetiminden kanat bölgesi için takviye istedi. Sarı-kırmızılıların, daha önce gündemine aldığı Filip Kostic‘in Fenerbahçe‘ye transferinin ardından alternatif isimlere yöneldiği belirtildi.

Zalewski ve Jorginho İddiaları

Galatasaray’ın kanat için düşündüğü isimler arasında, Roma forması giyen Nicola Zalewski öne çıkarken, orta saha bölgesi için de Jorginho ile ilgilendiği aktarıldı. Transfer sürecinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: